Asiakascase

Me Mehiläisessä valitsimme Medantan vaatetoimittajaksemme

Me Mehiläisessä valitsimme Medantan vaatetoimittajaksemme

Me Mehiläisessä valitsimme Medantan vaatetoimittajaksemme

Mehiläinen konsernin kiinteistö- ja tekstiilihankinnoista vastaava Procurement Specialist Sari Leppänen kertoo Medantan valinnasta Mehiläisen työvaatetoimittajaksi.

Sarin mukaan hyvä työvaate edistää työntekijän työkykyä, työviihtyvyyttä ja turvallisuutta, on aina hygieeninen, kertoo tarinaa yrityksen brändistä, näyttää hyvältä myös asiakkaille sekä on ympäristöystävällinen ja eettinen.

Medanta on työvaatetoimittajamme, koska heillä on kattava valikoima vaatteita sosiaali- ja terveyspalveluiden moninaisiin tehtäviin. Henkilökuntamme on valintaan erittäin tyytyväinen ja mikä parasta, myös asiakkailtamme on tullut paljon positiivista palautetta työntekijöidemme pirteistä vaatteista.

Sari kertoo uusien Mehiläinen konsernin työvaatteiden hankintaprosessin olleen monivaiheinen. Työvaateryhmässä oli mukana monia eri ammattiryhmiä. Kävimme yhdessä läpi tarjouksia ja mallistoehdotuksia. Henkilökuntamme myös koekäytti vaatteita ennen valintaa ja saatujen palautteiden perusteella mallistoa kehitettiin edelleen. Värimaailmaa mietittiin yhdessä viestinnän ammattilaisten kanssa.

Valitsimme Medantan, koska luotamme yrityksen tuotteiden laatuun, soveltuvuuteen ja eettisyyteen. Olemme myös vaikuttuneita medantalaisten asenteesta – asiakaspalvelu on hyvää ja meistä tuntuu, että kehitämme asioita yhdessä.

Meille on tärkeää, että työvaatemallistomme kuvastaa Mehiläisen arvoja ja asiantuntijuutta. Haluamme erottua positiivisesti muista alan toimijoista omalla mallistolla ja värimaailmalla.

Sari Leppänen Procurement specialist at Mehiläinen

 

Lue seuraavaksi

Helsinki Hospital
Asiakascaset
Helsinki Hospital
Antimikrobiset vaatteet parantavat sairaalahygieniaa

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.