Hoitoalan punainen työpaita, valkoiset työhousut nauravan hoitajan yllä. Beige tausta.

Hoitoala – tyylikkäät työvaatteet elintärkeään tehtävään.

Hoitoalan työvaatteet

Merkityksellinen työ ansaitsee arvoisensa työvaatteet. Koska hoitoalan vaativissa tehtävissä hygieeninen ja joustava työasu on kaiken A ja O, kehitimme työvaatteet, jotka tuovat turvaa ja tukevat niin työntekijän kuin potilaan terveyttä. Haluamme varmistaa, että hoitoalan ammattilaiset voivat keskittyä elintärkeään tehtäväänsä ja silti tuntea olonsa tyylikkääksi ihan jokaisena työpäivänä.

Meiltä löydät sopivat työvaatteet sairaalaan ja muuhun hoitotyöhön, niin hoitajille, lääkäreille kuin muille hoitoalan ammattilaisille.

Tummanvihreä työasu maassa istuvan työntekijän yllä, beige ja oliivinvihreä tausta

VAIN PARASTA LAATUA

Vaativa työ ansaitsee arvoisensa työasut.

Haluamme omalla työllämme tehdä mahdolliseksi kokonaisvaltaisen hyvän olon ja turvallisuuden tunteen hoitoalan vaativissa työtehtävissä. Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme työstä helpompaa, mukavampaa ja esteettisempää.

Mitä tarvitset, sen toteutamme

Hoitoalan työvaatepalvelumme kattavat sen, mitä tarvitset. Logon brodeeraus tekee työvaatteistanne juuri teidän näköisenne. Pesula- ja logistiikkapalvelumme pitää huolta, että puhtaat vaatteet odottavat työvuoron aloittavaa.

Mehiläinen, asiakaskohtaiset työvaatteet: vihreä hoitoalan työpaita hymyilevän, kävelevän hoitajan yllä sairaalassa

MEHILÄINEN

Paras työvaate syntyy kuuntelemalla tekijöitä.

Mehiläisen vihreä brändiväri tulee vastaan kaikkialla Helsingin Töölön toimipisteessä, niin vastaanottavan sairaanhoitajan T-paidassa kuin ohitse kiirehtivän laboratoriohoitajan tunikassa.

Medantan työvaatteet ovat osoittautuneet luultuakin kestävämmiksi vaativassa käytössä: Nykyinen työvaatemallisto suunniteltiin kolmen vuoden käyttöön, mutta viides vuosi on jo alkanut.

Lue lisää

Pihlajalinna, asiakaskohtaiset työvaatteet: harmaa työpaita hoitajan yllä ja valkoinen työtakki olkapäällä

PIHLAJALINNA

Lääkärintakki hylkii bakteereja ja antaa energiaa.

Medantan antibakteerisen kankaan pinta suojaa asiakasta ja hoitajaa sekä ehkäisee infektioita. Tällainen suoja on hoitoalalla erittäin tärkeää.

Lue lisää

Beige taustaväri

Ole yhteydessä, niin laitetaan parasta päälle

020 7280 010 info@medanta.fi

LAATU ON PARAS VASTUULLISUUSTEKO.