Työesiliina ja valkoinen työpaita tarjoilijan yllä, beige tausta

Vaate, joka kestää keittiön kuumuutta ja salin katseita.

Ravintola-alan työvaatteet

Keittiön kuumuus ja salin hektisyys asettavat työvaatteiden vaatimukset korkealle. Jotta ravintolan ammattilaiset voisivat keskittyä tärkeimpään, valitsimme materiaalit, jotka joustavat, hylkivät likaa ja siirtävät kosteuden pois iholta. Herkullisten makuelämysten tarjoaminen vaatii työasun, joka joustaa ja suojaa – tyylistä tinkimättä.

Valikoimastamme löydät kokin ja tarjoilijan työvaatteet, olipa etsinnässä sitten takki, hattu, esiliina, suikka tai kokonainen työasu ravintola-alalle.

Kokki paistinpannu kädessä kuumentamassa ruokaa liekeissä, vaaleanoranssi työpaita ja musta esiliina päällään.

VAIN PARASTA LAATUA

Keittiössä ei pelätä kuumuutta.

Keittiössä työvaatteen tulee palvella turvallisuutta ja liikkuvuutta. Työvaatteissa tärkeää on, että ne kestävät pitkään kovaakin kulutusta.

Tutustu CHEF-mallistoon

Mitä tarvitset, sen toteutamme

Ravintola-alan työvaatepalvelumme kattavat sen, mitä tarvitset. Logon brodeeraus tekee työvaatteistanne juuri teidän näköisenne. Pesula- ja logistiikkapalvelumme pitää huolta, että puhtaat vaatteet odottavat työvuoron aloittavaa.

Brasa, asiakaskohtaiset työvaatteet: tarjoilija yllään valkoinen työpaitapusero ja tumma työessu kattamassa pöytää

RAVINTOLA BRASA

Salissa käytännöllisyys ja ulkonäkö ovat yhtä tärkeitä.

Brasassa luotetaan Chef-malliston asuihin, jotka ovat joustavia, hengittäviä ja antimikrobisesti suojattuja. "Mitään erityisratkaisuja emme kankailta tarvinneet. Medantan materiaaleissa on muutenkin huomioitu keittiötyön haasteet hienosti.”

Lue lisää

Viilu -asiakaskohtaiset beiget ja valkoiset työasut keittiössä kokkaavien kokkien yllä.

SATAMAN VIILU

Hyvä huolto, pidempi käyttöikä.

Ravintolatyövaatteiden pitää kestää kovaa käyttöä: niissä kävellään päivän aikana kilometrikaupalla. Lisäksi taskuissa säilötään painavia ja teräviä asioita, kuten maksupäätteitä ja pinsettejä. Vaatteen tulee kestää myös hikeä, kuumuutta ja useita pesukertoja viikossa.

Lue lisää

Beige taustaväri

Ole yhteydessä, niin laitetaan parasta päälle

020 7280 010 info@medanta.fi

LAATU ON PARAS VASTUULLISUUSTEKO.