LUMIÉRE - Juhlavaate, jolla on aate. 

Taina Steiner, Medantan suunnittelujohtaja 

”Laadukas hoitotyö ja sitä tekevät ihmiset ovat juhlan arvoinen asia. Lumiére-juhlapuku on kunnianosoitus terveydenhoitoalan ammattilaisille.”  

Leikkaussaleista punaiselle matolle

Lumiére on uniikki Linnan juhliin 2023 terveydenhoitoalan työntekijöiden kunniaksi suunniteltu iltapuku. Juhlavaate, jolla on tärkeä aate; nostaa parrasvaloihin hoitotyön ammattilaisten panos suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan ylläpitämisessä.  

Me Medantalla uskomme laadukkaiden ja mukavien työvaatteiden työhyvinvointia edistävään vaikutukseen ja arvostamme asiakkaidemme tärkeää työtä. Siksi suunnittelimme valtakunnan suurimpaan juhlaan puvun samasta materiaalista, jota käytetään alalla päivittäin ympäri Suomen. 

 

Terveydenhoitoalan ammattilaiset

Michaela, koordinoiva hoitaja

”En koe, että meidän ammattikuntamme saa sitä arvostusta mitä se kovasti kaipaa.”

Kaisa, vastaava sairaanhoitaja

”Toivon, että tämä teko tuo enemmän esille sitä käytännön läheistä työtä, jota sairaanhoitajat tekevät tässä yhteiskunnassa päivittäin, 365 päivää vuodessa.”

Jaana, sairaanhoitaja

”On hyvä ymmärtää, mistä kaikesta me joudumme ottamaan vastuun.”

Suunnittelu

Lumiére on kiitos jokapäiväisestä toivosta 

Puvun abstrakti printtikuvio Lumiére kuvastaa valoa ja toivoa, jota terveydenhoidon työntekijät mahdollistavat kaikille meille. Kiitokseksi tästä toivosta Lumiére-iltapuku vei tärkeän muistutuksen suureen juhlaan; tasa-arvoinen työelämä ja hoitotyön tekijöiden oma hyvinvointi on juhlan arvoinen asia, josta tehdään totta arjessa ja valintojen kautta.

Lähikuva Tainasta leikkaamassa Medantan Lumiere-puvun kangasta

Materiaali

Medanta Micro-4-Way 

Lumiére-iltapuku on tehty Medantan innovatiivisesta mikrokuitukankaasta, jota käyttävät työvaatteissaan lukuisat terveydenhoitoalan ammattilaiset päivittäin ympäri Suomen. Antimikrobinen Medanta Micro-4-Way on alun perin kehitetty kirurgeille ja sairaanhoitajille leikkaussalien vaativiin olosuhteisiin. Medantan kehittämässä materiaalissa on kierrätettyä polyesteriä ja elastaania. Se on miellyttävä iholla, hengittävä ja siinä on silkkimäinen tuntu, jonka ansiosta se kelpaa leikkaussalista vaikkapa Linnan juhliin. 

Juhla-asu

Susanne Päivärinta Linnan juhlissa

Puvun suunnittelu: Taina Steiner ja Anssi Ruokokoski / Medanta
Puvun toteutus: Tarja Dennis/ Pukupalvelu Feststar

Dress to skill 

Puemme yritykset ja yksilöt parhaimpiinsa. Vaatteisiin, joilla on merkittävä vaikutus. Tehtävämme on auttaa yrityksiä ja ammattilaisia voimaan hyvin ja kasvamaan. Tämä on ammattimuodin vastuullinen vallankumous.  

Ota yhteyttä