Palvelualan työasu: musta työtakki ja työhousut seisovan, hymyilevän työntekijän yllä. Beige tausta.

Tyylikkäänä palvelualan tehtäviin!

Palvelualan työvaatteet

Palvelualan ammattilaiset toimivat hyvin erilaisissa työrooleisssa ja organisaatioissa - niinpä työvaatteiltakin vaaditaan hyvin erilaista toimivuutta. Liikenteen, logistiikan, teknisten palveluiden tehtävissä vaaditaan useimmiten ammattiroolia korostavaa ja kestävää vaatetusta. Toimistossa ja asiantuntijatehtävissä pukeutuminen on usein vapaata, ja työvaatteet löytyvät monelle oman vaatekaapin valikoimasta. Mukavuus ja tyylikkyys ovat kaikille tärkeitä ominasuuksia kun puhutaan työvaatteista.

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman työvaatteita logistiikan tai teknisen alan työtehtäviin, asiantuntijatyöhön sekä lukuisille muille aloille.

Pinkki työasu seisovan työntekijän yllä. Beige tausta.

VAIN PARASTA LAATUA

Tyylikkäänä toimistossa.

Silloin kun yhtenäinen ilme on palvelukokemuksen kannalta tärkeää, kannattaa valita ammattimuotia työntekijöiden päälle myös toimistoon, messuille tai muihin palvelutilanteisiin.

Mitä tarvitset, sen toteutamme

Palvelualan työvaatepalvelumme kattavat sen, mitä tarvitset. Logon brodeeraus tekee työvaatteistanne juuri teidän näköisenne. Pesula- ja logistiikkapalvelumme pitää huolta, että puhtaat vaatteet odottavat työvuoron aloittavaa.

Beige taustaväri

Ole yhteydessä, niin laitetaan parasta päälle

SOITA 020 7280 010 LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA info@medanta.fi

LAATU ON PARAS VASTUULLISUUSTEKO.