Opiskele juuri sellaisena kuin olet

Medanta tarjoaa opiskelijoille työvaatteet
-20% alennuksella.
Saat omannäköiset ja
vastuulliset työvaatteet alasta ja
tyylistä riippumatta.

ALE -20% koodilla 4EVER20

Opiskele omannäköisenä.

Medanta on perustettu kunnioittamaan kaikkia tyylejä ja vartaloita. Siksi koko-, väri- ja mallivalikoimastamme on kattava.

Turvalliset ja vastuulliset asut.

Olemme itse kehittäneet työvaatteissa käyttämämme kankaat, koska riittävän miellyttäviä ja toiminnallisia ei ollut tarjolla. Antimikrobiset kankaamme kestävät käyttöä ja pesua haalistumatta.

Parasta päälle kaikkialla.

Ammattimuoti kuuluu kaikille – olit sitten kokenut ammattilainen tai vasta alaa opettelemassa. Työvaatteemme soveltuvat täydellisesti eri työtehtäviin esimerkiksi ravintola-alalla, hoitoalalla sekä hotelli- ja majoitusalalla.

Kuinka tilaan?

Tilaa verkkokaupastamme lisäämällä oppilaitoksesi nimi lomakkeen kohtaan 'Yritys' ja kassalla opiskelijan alekoodi 4EVER20

Vaatetamme Mestarikoulu-kilpailun osallistujat

Kaikille Suomen restonomiopiskelijoille tarkoitettu Mestarikoulu-kilpailu käydään Gastro-messujen yhteydessä maaliskuussa 2024. Medanta pukee kilpailijat parhaimpiinsa.

Lue lisää Mestarikoulusta
Nainen valkoisessa paidassa ja mustassa essussa.

Työvaatteet ravintola-alan opiskelijoille

Ravintolassa työvaatteiden materiaalien on tärkeää toimia hyvin niin korkeissa lämpötiloissa kuin kosteudessa. Niiden täytyy joustaa erilaisiin asentoihin ja pitää niin kokki kuin tarjoilija suojassa lialta ja roiskeilta. Haluamme varmistaa, että ravintola-alan opiskelijat voivat huoletta keskittyä ammatilliseen oppimiseen.

Työvaatteet hoitoalan opiskelijoille

Hoitoalan työ on tärkeää – ja vaativaa. Siksi hoitotyön työvaatteilta voi myös vaatia paljon. Oli tehtävänä ensihoito, kotihoito tai vaikka hammashoito, vaatteen tulee kestää sekä katseita että erilaisia olosuhteita ja pitkiä päiviä.

Meiltä löytyy vaatteet myös näille aloille

Medantan työvaatevalikoimasta löydät asun lähes alalle kuin alalle. Tutustu valikoimaan ja nappaa tuntuva opiskelija-alennus.

Kysy lisää opiskelija-alennuksista

Teemme myös sopimuksia suoraan oppilaitosten kanssa.

Sertifikaattiosymbolit: BSCI, OEKO-TEX, ISO ja ILO