Pino puhtaita, viikattuja, valkoisia työpaitoja käsiparin pitämänä violetilla taustalla.

Kumouksellisen hyvää palvelua. 

Pesuloginen ammattimuotitalo, joka tuo, vie, pesee ja huoltaa.

Pyöreä, harmaa ja violetti kuvio Medantan palvelumallista: antimikrobisuus, kestävyys, optimoitu vaatemäärä ja suomalainen design

MEDANTA PALVELUKSESSASI

Teemme sen mitä tarvitset.

Medantan palvelumalli rakentuu asiakkaan tarpeen mukaan. Joustava palvelumallimme on suunnittelun, logistiikan, huollon ja pesun saumaton yhdistelmä tai voit hankkia yrityksellesi sopivan osakokonaisuuden eli vaikka myös ostaa tarvitsemasi työvaatteet.

Punatukkaisen, hymyilevän tarjoilijan päällä musta tarjoilijanessu, asiakkaana Sataman Viilu, kädessä tarjottimella viinilasit.

Asiakaskohtaiset mallistot

Teemme monenlaisia brändin identiteettiä rakentavia asiakaskohtaisia mallistoja. Meidän kauttamme kaikki on mahdollista logomerkinnöistä aina täysin uudentyyppisiin asiakkaan tarpeista lähteviin työvaatteisiin.

Lue lisää
Pyöreä, violetti kuvio Medantan huoltoprosessista

Ammattimainen työvaatehuolto. 

Räätälöimme toimivan palvelun prosessin vastaamaan asiakkaan tarpeita ja liiketoimintaa.

Räätälöintiä kuvaava ikoni, yläosan ääriviivat oliivinvihreällä

Mittatilaus

Meiltä saat myös täysin omien mittojen mukaiset työvaatteet.
Vaikka kokovalikoimamme on suuri, niin tarvittaessa teemme työvaatteita myös mittojen mukaan valmistettuna. Näin voit varmistaa, että käyttömukavuus toteutuu koostasi riippumatta.

Kierrätystä kuvaava oliivinvihreä ikoni

Kauttamme poistotekstiilin kierrätys

Autamme sinua poistotekstiilin kierrätyksessä. Pesulamme kautta voit lähettää yritystekstiilisi kierrätettäväksi. Ne käsitellään uudeksi tekstiilikuiduksi ja laadukkaaksi raaka-aineeksi.