CASE Osteopatiakeskus Valo

CASE Osteopatiakeskus Valo

Valo on vuonna 2015 perustettu uuden ajan palveleva osteopatiakeskus, joka syntyi perustajiensa haaveesta toteuttaa osteopaatin ammattia yhdessä ja tehdä osteopaattisen hoidon hyötyjä laajemmin tunnetuiksi. Valo on ensimmäinen suuri osteopatiakeskus, jossa työskentelee useita osteopaatteja. Yhdessä tekemisen ajatusta haluttiin vielä korostaa työasujen yhtenäisellä ilmeellä.

Uuden yrityksen perustaminen aloitettiin nimen päättämisestä - Valo. Sen jälkeen yhdessä graafisen suunnittelijan kanssa mietittiin yrityksen värimaailma, joka määritti myös työasuihin halutut värit. Valolaisille oli alusta asti selvää, että ammatti-identitteettiä haluttiin tuoda ilmi käyttämällä työvaatteita omien vaatteiden sijaan. Lisäksi oli selvää, että työasujen tuli olla yrityksen graafisessa linjauksessa määritellyn värimaailman mukaisia sekä fyysistä työtä edesauttavia. Yrityksen värimaailmaan sopivien työvaatteiden hankinta osoittautui Valolaisille yllättäen erittäin hankalaksi. Halutunlaisten työasujen hankinta alkoi tuntua jo täysin ylivoimaiselta koska ”niitä oikeita” värejä ei lukuisista etsinnöistä huolimatta löytynyt. Samoin tarjottujen työvaatteiden mallit ja materiaalien tuntuma ei miellyttänyt. Vihdoin netin kautta löytyi uuden ajan työvaatteita suunnitteleva ja valmistava Medanta. Showroomillamme Helsingin Arabiassa käynti lopetti vihdoin uusien yrittäjien pitkän työvaatteiden etsinnän. Medantan värikkäästä mallistosta löytyi monia mieluisia malleja ja värejä, joista piti tehdä valinta. Koska avainasia työvaatteita valittaessa on, että jokaisella on hyvä olla vaatteessa päädyttiin lopulta kolmeen väriin ja kuuteen eri malliin. Jokainen sai valita juuri itselleen mieluisamman mallin ja värin. Lisäksi työasut brändättiin broodeeramalla niihin yrityksen logo. Lopputulos näkyy kuvasta – erittäin raikas ja yhtenäinen ammatti-ilme, joka viestii hyvin yrityksen asiantuntijuutta sekä tukee brändi-ilmettä.

Medantassa ajattelemme myös, että yhtenäinen vaatetus täydentää palvelukokemuksen ja auttaa yritystä jäämään asiakkaan mieleen. Olikin mukava kuulla Valon toimitusjohtajalta ja osteopaatilta Laura Lee Kamppilalta kuinka he olivat saaneet asiakkailtaan paljon positiivista palautetta yhtenäisistä työasuistaan. Kiitosta saa myös työvaatteidemme ryhdikäs ja asiallinen ilme ”Työvaate ei saa olla mikään lerpake”. Samoin vaatteiden hyvä design ja asujen joustavuus ”Osteopatiassa asiakasta hoidetaan päästä varpasiin ja ollaan kirjaimellisesti asiakkaan iholla. Tällöin työvaatteen joustavuuus on erittäin oleellinen asia.”

 

 

Lue seuraavaksi

CASE Hyrylän Hammaslääkäriasema

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.