Suomen Bocuse d’Or -joukkue Lyonin finaalissa – Medanta suunnitteli joukkueen asut

Suomen Bocuse d’Or -joukkue Lyonin finaalissa – Medanta suunnitteli joukkueen asut

Palkintosijaa Suomelle jahtaa Bocuse d’Or -edustaja Johan Kurkela assistenttinaan Aino Kasanen ja valmentajanaan Kalle Tanner. Suomen joukkueen harjoittelumahdollisuudet ja kilpailun näkyvyyden takaa K-ryhmän keräämä laaja kumppaniverkosto.

Joukkue valmiina - valmentaja Kalle Tanner, assistentti Aino Kasanen ja edustaja Johan Kurkela.

Medanta suunnitteli joukkueen käyttöön kompaktin, tarkasti mietityn edustusvaatemalliston. Se koostuu vaatteista, joita on helppo yhdistää. Niistä saa toimivan kokonaisuuden sekä edustavampaan tilanteeseen että suojavaatteeksi matkalle ja kilpailun valmisteluihin. "Tyylikkäämpään asuun uudistimme perinteisen bleiserin uudelle tasolle. Valitsimme kankaaksi helppohoitoisen, rennon ja uusimman Medanta Smartsport materiaalin" kertoo Taina Steiner Medantasta.

Aino Kasanen ja Johan Kurkela rennon tyylikkäissä edustusasuissa.

Joukkueen ja huoltojoukon erottaa kun se liikkuu kisapaikalla - selässä on näkyvä Finland -brodeeraus ja edessä Suomen lippu. Johan Kurkela: "Minulle on suuri kunnia edustaa Suomea Bocuse d'Or -kilpailussa. Tuntuu, että näinä päivinä itsenäisyys ja vapaus on meille yhä tärkeämpää."

Johan Kurkela

Maailman vaikeimmiksi tituleeratuissa kisoissa 24 eri puolilta maailmaa valittua joukkuetta tekee viisi ja puolituntisen kilpailusuorituksen. Toinen tehtävistä on kolmen ruokalajin kurpitsamenu, joka on täysin uudenlainen kisatehtävä. Jo edellisessä finaalissa valmistettiin kolmen ruokalajin menu tomaatista, mutta lapsille suunnattu menu on Bocuse d’Orissa aivan uusi haaste.

Se varmasti haastaa myös tuomarit: menun arvioijat ovat aikuisia alan ammattilaisia, joiden täytyisi asettua lasten asemaan ja pisteyttää annokset osaksi sen mukaan, mistä he ajattelevat lasten innostuvan, pohtii Johan Kurkela.

Lue seuraavaksi

Kotimaisen työvaatealan huiput Medanta ja Dimex yhteistyöhön.
Oral Hammaslääkäreiden Jaana Syväoja

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.