”Ihanaa tehdä taas töitä!”

”Ihanaa tehdä taas töitä!”
Ravintola Brasa

Miltä tuleva ravintolakesä näyttää alan ammattilaisten silmin? Juurella-ravintolan ravintoloitsija Jani Unkeri ja Brasa-ravintolan ravintolapäällikkö Severi Lukkarinen iloitsevat, kun pitkän pandemia-ajan jälkeen päästään taas täysillä töihin. Kiireisimpinä aikoina työvaatteiden on kestettävä niin kovaa käyttöä kuin katseitakin.

Tutustu Chef-valikoimaan

Anttoni Koivula tarkastaa raaka-aineita Juurella-ravintolan keittiössä.
Anttoni Koivula tarkastaa raaka-aineita Juurella-ravintolan keittiössä.

”Töihin paluu tuntuu todella hyvältä.”

Seinäjokelaisen Juurella-ravintolan ravintoloitsija Jani Unkeri odottaa ravintolakesää luottavaisena.

”Olemme intoa täynnä. Meidän väkemme on todella motivoitunutta. Tiedämme, että upea kesä on tulossa. Kotimainen matkailu on voimissaan ja samaan aikaan rajojen jo auettua saamme Euroopasta uutta väkeä tutustumaan Suomeen. Joten ennusmerkit näyttävät hyvältä”, Unkeri tunnelmoi.

Unkerin mukaan kiireisien aikojen keskellä henkilökunnan viihtyvyyteen on tärkeää panostaa entisestään.

”Olemme sellaisella alalla, jossa olemme ihmisten juhlassa mukana. Asiakkaiden hyvä fiilis tarttuu myös meihin. Ja totta kai tämä kulkee myös toiseen suuntaan. Koska olemme palveluammatissa, työyhteisön hyvinvointi näkyy välittömästi asiakkaalle.”

Severi Lukkarinen valmistelee salia Ravintola Brasan asiakkaille.
Severi Lukkarinen valmistelee salia Ravintola Brasan asiakkaille.


”Erittäin hyvillä fiiliksillä, kyllä tätä on odotettu.”

Helsinkiläisen Brasa-ravintolan ravintolapäällikkö Severi Lukkarinen odottaa kaikkien aikojen ravintolakesää niin ikään täynnä tarmoa.

”Odotan, että kesä tulee olemaan kovin kesä ikinä. Kun ihmiset pääsevät taas irti, niin terassit ja ravintolat ovat varmasti tupaten täynnä.”

”Kyllä niin kuluttajat kuin työläiset ovat venailleet, koska ravintolat taas aukeavat. Ravintolaelämä on isossa osassa kulttuuria. Kyse ei ole pelkästä syömisestä. Se on kulttuurinen tapahtuma aina kun mennään ravintolaan. Nähdään ihmisiä ja fiilistellään. Ihmisten kohtaaminen on parasta.”

Juurella-ravintolan keittiössä Jimi Linna-Hynnilä, Anttoni Koivula ja Oskari Unkeri
Juurella-ravintolan keittiössä Jimi Linna-Hynnilä, Anttoni Koivula ja Oskari Unkeri

Työvaatteet, jotka kestävät käyttöä ja katseita. Läpi koko kesän.

Ravintoloissa ja kahviloissa työasut pääsevät taas jatkuvaan kovaan käyttöön, joten on tärkeää, että ne kestävät mukavuudesta ja helppohoitoisuudesta tinkimättä.

”Kun henkilökunnalle hankitaan kunnon työvaatteet, osoittaa se, että työnantaja arvostaa työntekijöitään. Työvaatteiden osalta on tärkeää miettiä, mikä todella on parasta työntekijälle”, Juurella-ravintolan Jani Unkeri toteaa.

”Työvaatteen pitää olla tyylikäs, mutta tyylikkyys ei voi mennä käyttömukavuuden edelle. Laadukkaissa työvaatteissa nämä ominaisuudet yhdistyvät”, Unkeri jatkaa.

Medanta työvaate yksityiskohta
Pienet, tarpeeseen suunnitellut yksityiskohdat helpottavat työarkea.


”Kyllä työvaatteilta vaaditaan nykypäivänä paljon. ”

”Tämä on raskasta duunia, joten liikkuvuus ja joustavuus ovat tärkeitä. On vaikeaa löytää työvaatteita, jotka sopisivat kaikille, mutta Medantalta ne löytyi. Työvaatteilla on iso merkitys. Jos sinulla on joku perunasäkki päällä, niin tuskin se mieltä ylentää”, Brasan Severi Lukkarinen täräyttää.

”Medantan työvaatteiden materiaali hylkii mukavasti likaa. Pienet roiskeet lähtevät rätillä pyyhkäisemällä. Essua ei välttämättä tarvitse laittaa pesuun joka työvuoron jälkeen”, Lukkarinen päättää.

Tutustu työvaatevalikoimaamme

Heräsikö kysymyksiä? Olemme apunasi.

info@medanta.fi

020 7280 010
arkisin 10-16
(8,35 snt/puh + 16.69 snt/min)

Lue seuraavaksi

”Avotulen kuumuudessa vaatteilta vaaditaan kestävyyttä”
”Kyllä työvaatteilta vaaditaan paljon nykypäivänä.”

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.