Medanta, Designed with care Medanta, Designed with care
Ostoskori on tyhjä.
CHEF

CHEF

Vaikka lämpö nousee keittiössä, kokki ei käy kuumana pukeutuessaan Chef-mallistomme työvaateisiin!

Ravintolassa ja elintarviketuotannossa työvaatteen pitää olla turvallinen, hygieeninen ja joustava. Me kysyimme asiakkailtamme, mitä se käytännössä tarkoittaa ja loimme vastausten perusteella Chef-mallistomme. Otimme huomioon yksityiskohdat ja eri työtehtävien vaatimukset. Pidämme huolen siitä, että Chef-malliston vaatteissa työ tuntuu mukavalta.

Me tiedämme, että asiakkaiden, ruoan ja raaka-aineiden parissa riittää kiirettä ja yllättäviä käänteitä. Ennakoimme niitä suunnittelemalla työvaatteita, jotka eivät vain pysy vauhdissa mukana, vaan jopa auttavat – sekä hitaassa ja pikkutarkassa keskittymisessä että nopeissa fyysisissä tilanteissa. Chef-mallistomme työvaatteet istuvat osaksi ammatti-identiteettiä ja uskottavuutta niin keittiössä kuin ravintola-asiakkaidenkin silmissä.

Mielestämme oli hämmästyttävää, ettei aidosti joustavaa kangasta ole aikaisemmin käytetty ravintoloiden, keittiöiden ja elintarvittuotannon vaativissa työoloissa ja päätimme korjata tilanteen. Toimme markkinoille erityisesti keittiötyöhön suunnitellut, kotimaista muotoilua ja innovaatiota edustavat antimikrobisesti käsitellyt työvaatteet.

Emme tietenkään unohtaneet tehdä vaatteista samalla mukavia, hengittäviä ja hyvännäköisiä.

”Kunnon kokkivaatteet antavat itseluottamusta ja luovat yhteishenkeä, kun koko tiimi tuntee kuuluvansa samaan keittiöön.” Jesper Björkell, Hanko Sushi

Tutustu mallistoomme!

PAIDAT

PAITAMEKOT

HOUSUT

TAKIT

ESILIINAT

PÄÄHINEET

ASUSTEET

KENGÄT