Asiakascase

Helsinki Hospital

Helsinki Hospital

Suomalaiset rohkeammin maailmalle kertomaan kuinka täällä todella osataan!

Vuonna 2014 perustettu Helsinki Hospital on kokeneiden suomalaisten kirurgien perustama yksityissairaala.

Helsinki Hospitalissa ihmiset hoitavat ihmisiä. Toiminnan tukipilarina on potilaan tilanteen ja odotusten huomioiminen mahdollisimman viihtyisässä ympäristössä, viivytyksetön hoitoon pääsy sekä moniammatillisen tiimin lääketieteellinen osaaminen ja tuki.

Yksityissairaalan perustajille oli alusta alkaen selvää, että tavoitteiden saavuttamisen tueksi on oltava edelläkävijä myös uusimman teknologian hyödyntämisessä. Työvaatteiden osalta olikin siis selvää, että suomalaisen Medantan antimikrobiset ja joustavat tekstiilit tulivat osaksi Helsinki Hospitalin laadukasta toimintaa.

Esa-Pekka Pälvimäki, neurokirurgi ja Helsinki Hospitalin toimitusjohtaja nostaa esiin myös suomalaisen osaamisen tärkeyden. Tästä osaamisesta yhtenä esimerkkinä helmikuussa 2016 toteutettu, 11 kirurgin ja parinkymmenen hoitajan ammattitiimin toteuttama, vuosia valmisteltu kasvojensiirtoleikkaus. Ryhmässä mukana olleet plastiikkakirurgian erikoislääkäri Patrik Lassus ja suu- ja leukakirurgian erikoislääkäri Jyrki Törnwall kertovat potilaan toipumisen edenneen suunnitellusti ja valmistelevansa jo seuraavaa kasvojensiirtoleikkausta.

Patrik Lassus ja Jyrki Törnwall korostavat kaikessa tekemisessään potilaan ja kirurgin välisen keskustelun tärkeyttä. Potilaalle on erittäin tärkeää avoimesti kertoa miten hänen sairauttaan voitaan hoitaa, kuunnella ja kartoittaa hänen hoito-odotuksiaan tukien näin myös psyykkisesti sekä potilasta että hänen läheisiään.

Helsinki Hospitalin myynti- ja markkinointijohtaja Heli Vähäsilta sai oman sairastumisensa myötä henkilökohtaisesti kokea oman työyhteisönsä välittämisen ja huolenpidon määrän ja patistaakin meitä kaikkia suomalaisia kehumaan toisiamme enemmän. Heli kirjoittaa kokemuksistaan avoimesti blogissaan.

Koko Helsinki Hospitalin tiimi ja myös me Medantassa kannustammekin nyt kaikkia kehumaan toisiamme ja markkinoimaan suomalaista osaamista myös maailmalle.

Suomella on maailmalle valtavasti annettavaa terveysteknologian ja lääketieteen osaamisessaan!

Lue seuraavaksi

CASE Hyrylän Hammaslääkäriasema
Me Mehiläisessä valitsimme Medantan vaatetoimittajaksemme

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.