LES AMIS - Eläköön ammattitaito.

LES AMIS -Ravintola on kannanotto ammattikoulutuksen arvostuksen ja tärkeyden puolesta.

Huippukokin ja ravintoloitsijan Henri Alénin Fiasco?-ravintola Helsingin Etelärannassa muuntautuu vappua edeltävällä viikolla kahden kattauksen ajaksi Les Amis -ravintolaksi. Yhteistyössä ammattimuotitalo Medantan ja Perhon ravintola-alan opiskelijoiden kanssa toteutettavassa pop up -ravintolassa herkutellaan ammatillisen koulutuksen kunniaksi, kattauksiin voi kuka tahansa varata itselleen paikan.  

Ravintoloitsija Henri Alén

Miksi Les Amis?

“Itse valmistuin amiksesta vuonna 1997, ja siitä asti saanut tehdä yhtä hienoimmista ammateista. Minusta kaikki työ on arvokasta ja kaikkia meitä tarvitaan, jotta yhteiskunta pyörii ja verokirstuunkin saadaan täytettä. Les Amis on tapahtuma, joka juhlistaa ammattiosaamista ja kannustaa nuoria tekemään sitä mikä tuntuu sydämessä oikealta", sanoo Henri Alén. 

Varaa paikkasi

Les Amis ke 24.4. klo 14 tai 18

Kahdessa kattauksessa tarjottavan menua ovat valmistamassa ravintolan ammattilaisten lisäksi Perhon ravintola-alan opiskelijat. Vieraiksi kutsutaan esimerkiksi tunnettuja poliitikkoja ja virkamiehiä aiheen ympäriltä sekä Suomen ykkösrivin kokkeja.
Myös sinä voit varata paikan - ole nopea. Illallinen jo loppuunmyyty.

Varaukset

Eläköön ammattitaito

Medanta on ammattimuotitalo, joka suunnittelee ja valmistaa mm. terveydenhoito- ja ravintola-alan
ammattilaisille työvaatteita, jotka näyttävät ja tuntuvat hyvältä. Medantan vastuullisen ammattimuodin
filosofiaan kuuluu kaikkien ammattien arvostus ja pyrkimys tehdä työpäivistä parempia funktionaalisten
työvaatteiden avulla.