Medanta, Designed with care Medanta, Designed with care
Ostoskori on tyhjä.

Laatu ja vastuullisuus

Laatu ja vastuullisuus

Laatu ja vastuullisuus - Meidän toimintamme perusta

Hyvät tuotteet syntyvät harvoin sattumalta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa vaadimme laadulta paljon. Olemmekin kehittäneet materiaalejamme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme ja tekstiili-insinööriemme kanssa. On tärkeää, että vaatteet tuntuvat, näyttävät ja toimivat hyvin. Myös huollon vaivattomuus on osa onnistumista.

Asiakkaidemme brändin vaaliminen on meille tärkeää, joten toteutamme malliston tarvittaessa brändiväreillänne. Myös vaatteiden rooli osana onnistunutta tilailmettä ja henkilöstön hyvinvointia on tärkeää.

 Arvomaailmamme mukaisesti emme käytä terveydelle ja ympäristölle haitallisia kemikaaleja, väriaineita tai raskasmetalleja vaatteissamme. Kaikilla käyttämillämme tuotantolaitoksilla on Öko-Tex -sertifikaatti, ISO laatu- ja ympäristöstandardit ja ne noudattavat kansainvälisen työjärjestön, ILOn, ohjeistusta koskien työsuojelua, työvoimaa sekä työoloja.

Materiaalimme on aina kudottu omia mallistojamme varten. Testaamme käyttämämme tekstiilit yhteistyötehtaidemme omissa laboratorioissa sekä ulkopuolisissa testilaitoksissa. Laadunvalvontaa tekee aina myös kolmas osapuoli, mutta itse uskomme tiiviiseen yhteistyöhön alihankkijoidemme kanssa vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää Medantan vastuullisuudesta täältä

Uutuudet

Naisten 3/4 hihainen paitapusero Fanny Navy
67.80 €
67.80 €
NETTA Housut reisitaskuilla Navy
79.00 €
79.00 €
Mikrokuitupaita kolmella taskulla Persian Red
44.70 €
44.70 €
SlimFit housu White
67.00 €
67.00 €