Medanta lahjoittaa 11 000 kasvomaskia Suomi-Ruotsi-maaottelutapahtumaan

Medanta lahjoittaa 11 000 kasvomaskia Suomi-Ruotsi-maaottelutapahtumaan

Vastuulliset arvot saattoivat Medantan ja Suomi-Ruotsi-maaottelun järjestäjän yhteen. Urheilijoilla, toimitsijoilla ja yleisöllä on kasvoillaan Medantan maskit. ”On todella hienoa olla mukana mahdollistamassa syksyn suurinta urheilutapahtumaa”, Medantan toimitusjohtaja Anu Kivelä sanoo.

Antimikrobisia työvaatteita valmistava Medanta lahjoittaa kasvomaskit Suomi-Ruotsi-maaottelun yleisölle, maajoukkueurheilijoille, toimitsijoille ja vapaaehtoisille.

Legendaarinen yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelu kilpaillaan 5.–6.syyskuuta Ratinan stadionilla Tampereella. Medanta lahjoittaa 10 000 kertakäyttöistä maskia ottelun yleisölle ja 1 000 kestokäyttöistä kangasmaskia Suomen ja Ruotsin maajoukkueväelle sekä kilpailun vapaaehtoisille toimitsijoille.

Ruotsi-ottelun pääsihteeri Elisa Hakanen kertoo, että lahjotus sai alkunsa maaottelun järjestäjän ja Medantan yhteisen yhteistyökumppanin sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluyritys Pihlajalinnan kautta.

”Samanlaiset arvot ja halut vastuullisen tapahtuman järjestämiseen kohtasivat nopeasti Medantan kanssa. Löysimme loistavan yhteistyökumppanin, joka näyttää esimerkillään, miten toimitaan vastuullisesti”, Hakanen sanoo.

Medanta lähti innolla mukaan jännittävän kisaviikonlopun tukijoukkoihin.

”Haluamme tukea suomalaista yleisurheilua ja panostaa omalta osaltamme urheilijoiden, järjestäjien ja yleisön turvallisiin olosuhteisiin tapahtumapaikalla. On todella hienoa olla mukana mahdollistamassa syksyn suurinta urheilutapahtumaa”, Medantan toimitusjohtaja Anu Kivelä sanoo.

Maajoukkueväelle ja kilpailun vapaaehtoisille jaettavat terveydenhuollon ammattilaisten kanssa kehitetyt Medantan kestokäyttöiset kasvomaskit valmistetaan kaksinkertaisesta 4-way-mikrokuitukankaasta.

Kestokäyttöinen kasvomaski hengittää hyvin, istuu kasvoille mukavasti eikä hiosta. Antibakteerinen teknologia muodostaa maskin pinnalle kalvon, jota pisarat eivät helposti läpäise. Maski suodatti 84 prosenttia bakteereista espanjalaisen, akkreditoidun Eurofins-tutkimuslaitoksen testissä.

Katsojille jaettava kertakäyttöinen maski on suunniteltu käytettäväksi tilanteissa, joissa on roiskeiden riski.

Urheilutoimenjohtaja Elisa Hakasen mukaan yleisöön saapuvat saavat halutessaan kertakäyttömaskin mukaansa lipunmyyntipisteeltä. Joukkueenjohto puolestaan huolehtii maskien jaon seuransa urheilijoille ja muulle väelle.

”Lämmittelyssä ja kilpailusuorituksessa urheilijat eivät voi maskeja käyttää, mutta ne ovat tarpeen, kun he liikkuvat hotellin ja kisapaikan välillä sekä palaavat kotimaahansa.”

Lue seuraavaksi

Tiedote: Valtteri Bottas hankki F1-varikolle Medantan kestokäyttöiset maskit
Vankilan haalari saa uuden merkityksen Kakolanmäellä – ”Hieman hullu brändi tarvitsee rohkeita ideoita”

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.