Liikevaihtomme kasvoi kohisten vuonna 2019 – palkkasimme lisää ammattilaisia tiimiimme

Liikevaihtomme kasvoi kohisten vuonna 2019 – palkkasimme lisää ammattilaisia tiimiimme
Medanta

Hyvältä näyttää! Alustavan arvion mukaan Medanta Oy:n liikevaihto oli viime vuonna 3,6 miljoonaa euroa. Liikevaihto kasvoi miltei 40 prosenttiyksikköä eli noin miljoona euroa edelliseen vuoteen verrattuna. Varsinainen tilinpäätöksemme valmistuu myöhemmin keväällä.

”Kasvu kertoo vahvasta luottamuksesta sekä siitä, että olemme osanneet herkällä korvalla kuunnella asiakkaittemme haasteita ja tarpeita. Olemme myös räätälöineet tuotteitamme ja palvelujamme asiakkaidemme toiveiden mukaan, ja se kantoi nyt hedelmää”, kertoo toimitusjohtajamme Anu Kivelä.

Voimakas kasvumme sai meidät palkkaamaan vuodenvaihteessa neljä uutta ammattilaista tiimiimme. Nyt Medanta työllistää kaikkiaan 20 henkilöä.

”Tärkein tehtävä on mahdollistaa oman porukan onnistuminen”

Johto- ja valmennusalan ammattilainen Tiina Karvinen aloitti helmikuussa Suomen myyntiryhmän ja asiakaspalvelun päällikkönä, tehtävänimikkeenään Business Operations Manager. Hänen tiimiinsä kuuluu Medantan myynnin, asiakaspalvelun ja Jämsän pesulan henkilökunta.

Tiina Karvinen Medanta
Tiina Karvinen aloitti helmikuussa Suomen myyntiryhmän ja asiakaspalvelun päällikkönä.


”Täällä on ihanan taitavia ihmisiä töissä. Minun tehtäväni on varmistaa, että tavoitteemme ovat kaikille selkeät ja niiden saavuttamiseksi on tarjolla selkeät prosessit ja oikeat työkalut. Mielestäni esimiehen tärkein tehtävä on mahdollistaa oman porukan onnistuminen”, Tiina Karvinen sanoo.

Tiina Karvinen on työskennellyt aiemmin esimerkiksi asiakaspalvelujohtajana SATO Oyj:ssä sekä asiakkuusjohtajana Lassila & Tikanoja Oy:ssä. Lisäksi hänellä on pitkä kokemus myynnin- ja asiakaspalvelun valmentajana eri toimialoilla. Hän veti myös Medantalle valmennusprojektin noin viisi vuotta sitten.

”Jo silloin kiinnitin huomiota Medantan intohimoiseen tapaan tehdä työtä. Medantan omistajat ovat päättäneet olla rohkeita edelläkävijöitä alallaan. Se näkyy myös Medantan omassa mallistossa. On mielenkiintoista päästä tähän kunnianhimoiseen työhön mukaan”, Karvinen sanoo.

Muut uudet työntekijämme ovat myyntiassistentti Mari Pääkkönen, sosiaalisen median markkinointikoordinaattori Elmo Ropponen ja varastotyöntekijä Kiia Kontuvaara.

Seuraava askel: Kohti kansainvälistymistä

Kasvumme ja menestyksemme on tullut tähän mennessä pääosin kotimaasta. Uusimpana on aloittanut NoHo Partners -ketju, jolla on noin 200 ravintolaa Suomessa.


”Aiemmat asiakkuutemme syventyivät entisestään ja saimme paljon uusia asiakkaita”, Anu Kivelä kertoo menneestä vuodesta.

Seuraavaksi tähtäämme kansainvälisille markkinoille. Koska Tiina Karvinen vastaa nyt kotimaan myynnistä, toimitusjohtaja Anu Kivelä keskittyy kansainvälistymisstrategian hiomiseen.


”Ensimmäisiä isoja siirtoja kansainvälisille markkinoille nähdään jo tänä vuonna”, hän lupaa.

Kestävän tekstiiliteollisuuden puolesta

Keskeisiä arvojamme on kestävä kehitys ja olemme aktiivisesti mukana kehittämässä kestävää tekstiiliteollisuutta.

Liityimme vuonna 2019 kansainvälisen Better Cotton Intiative (BCI) jäseneksi maailman ensimmäisenä kevyiden työvaatteiden valmistajana ja kolmantena suomalaisena tekstiilialan yrityksenä Marimekon ja S-ryhmän jälkeen. BCI-standardijärjestelmä on maailman suurin puuvillantuotannon vastuullisuusohjelma.

Lanseerasimme viime vuonna myös ympäristöystävällisen Eco Denim -kankaan, jonka raaka-aineena on käytetty merestä ja luonnosta kerättyjä muoveja sekä puuvillaa.

”Materiaalimme on aina kudottu omia mallistojamme varten. Kaikilla käyttämillämme tuotantolaitoksilla on Öko-Tex-sertifikaatti, ISO laatu- ja ympäristöstandardit ja ne noudattavat kansainvälisen työjärjestön ILOn ohjeistuksia työsuojelusta ja työoloista”, Anu Kivelä kertoo.

Lue seuraavaksi

Vastuullista puuvillaa ja biohajoava kangas kehitteillä – Medanta luo vihreämpää tulevaisuutta
Medantan kankaiden antimikrobista tehoa testattiin – Medanta Flex torjuu bakteeria 99,8-prosenttisesti

Jätä kommentti

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.