Medanta, Designed with care Medanta, Designed with care
Ostoskori on tyhjä.

Medanta

Tietoa Medantasta

Tervetuloa työvaatteiden uuteen aikaan!

Kestävä ja pestävä, turvallinen ja joustava, hengittävä ja hyvännäköinen. Voiko työvaate olla kaikkea tätä? Kyllä voi, koska meille medantalaisille sinun työvaatteesi on maailman tärkein asia.

Tarinamme alkoi vuonna 2007, kun me Medantan perustajat tapasimme. Ensin tuli ystävyys ja vuoden päästä yritys. Meitä yhdisti vahva usko suomalaisen vaatesuunnittelun voimaan. Ihmettelimme yhdessä, miksi tuo voima ei näkynyt lainkaan työvaatteissa. Niinpä päätimme tehdä asialle jotain ja lähdimme kehittämään maailman parhaita työvaatteita.

Meidän asiakkaamme pitävät Suomea pystyssä hoitamalla, hoivaamalla ja välittämällä ihmisistä. Päivittäin työasujamme käytetään sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hoivakodeissa, hammaslääkäriasemilla, eläinlääkäriasemilla, keittiöissä, ravintoloissa ja kauneushoitoloissa.

Meille on tärkeää, että ihmiset viihtyvät työssään. Niinpä suunnittelemme ja valmistamme vaatteita, joissa kaikki voivat hyvin. Tyytyväinen ammattilainen on työpaikkansa paras käyntikortti.

Jatkuva kehittäminen on meille sydämenasia. Uusimmassa projektissamme tutkimme alan huippuammattilaisten kanssa, miten antimikrobisilla tekstiileillä voidaan vähentää tartuntoja ja parantaa työ- ja potilasturvallisuutta.

Uutuudet

NETTA Housut reisitaskuilla Navy
79.00 €
79.00 €
SlimFit housu White
67.00 €
67.00 €
SlimFit housu Frost Grey
67.00 €
67.00 €
Mikrokuitu Naisten t-paita White
33.80 €
33.80 €