Medanta, Designed with care Medanta, Designed with care
Ostoskori on tyhjä.

Medanta

Tietoa Medantasta

Työpukeutumisen uudistaja!

Medanta Oy on suomalainen vuonna 2008 perustettu yritys, jonka ydinosaaminen on teknisissä ja antimikrobisissa työasuissa sekä työvaatteiden huoltamisessa. Olemme uudistaneet Suomessa yli kymmenen vuoden ajan työpukeutumista mm. terveydenhuollon ja HoReCan toimialoilla.

Meille on tärkeää, että työvaate on laadukas, turvallinen, helppohoitoinen sekä hyvännäköinen.

Toimiva työvaate tukee käyttäjänsä ammatillista identiteettiä ja tekee hänestä näkyvän työympäristössään. Työvaatteiden käyttäjät ovat työvaatteiden todellisia ammattilaisia. Siksi olemme aina kuunnelleet heidän näkemystään malliston suunnittelussa. Valmistamme vaatteita, joissa voidaan hyvin.

 

Kehitämme kankaat Suomessa

 

Työvaatteiden materiaalit ovat Medantan kehittämiä ja vaatteet suomalaista suunnittelua. Materiaalit ovat joustavia, hengittäviä ja antimikrobisesti käsiteltyjä. Ne soveltuvat jokapäiväiseen ammattikäyttöön ja toistuviin teollisiin pesuihin korkeissakin lämpötiloissa.

Työvaatteissamme on käytetty mm. Medanta Flex -kangasta, jonka ansiosta vaate on joustava, hengittävä, ryhdikäs ja mukava käyttää.

Kaikki kankaamme on käsitelty antimikrobisesti. Käsittely lisää työturvallisuutta. Antimikrobinen teknologia muodostaa tekstiiliin pinnan, joka tuhoaa mikrobeja ja säilyttää tekstiilin raikkauden.

 

Työvaatehuolto on erikoisalaamme

Huolehdimme, niin vaikeasti puhtaina pidettävistä raskaan teollisuuden haalareista kuin kevyemmistä terveydenhuollon sekä kaupan- ja palvelualojen työasuistakin.

Huollamme, pesemme ja viimeistelemme myös muut tekstiilit kuten vuodevaatteet, sairaalatekstiilit ja pöytäliinat.

Oikean huoltamisen ansiosta uusimis- ja korjaustarve vähenee: tämä pidentää työvaatteiden elinkaarta.

 

Uutuudet

Naisten 3/4 hihainen paitapusero Fanny Navy
67.80 €
67.80 €
NETTA Housut reisitaskuilla Navy
79.00 €
79.00 €
Mikrokuitupaita kolmella taskulla Persian Red
44.70 €
44.70 €
SlimFit housu White
67.00 €
67.00 €