Medanta, Designed with care Medanta, Designed with care
Ostoskori on tyhjä.

Tuotekehitys

Innovaatiot

TUOTEKEHITYS - SITÄ TEEMME JOKA PÄIVÄ

Me Medantassa ajattelemme, että joustavassa työasussa työkin sujuu joustavasti.

Olemme ylpeitä innovaatioistamme. Vastuulliset materiaalimme ovat alansa ensimmäisiä joustavia ja teknisiä materiaaleja. Ne soveltuvat jatkuvaan käyttöön ja toistuviin teollisiin pesuihin korkeissakin lämpötiloissa.

Meillä Medantassa työ perustuu jatkuvalle asioiden kehittämiselle ja rohkealle ajattelulle.Viime aikoina olemme pohtineet, pystymmekö nyt ja tulevaisuudessa ehkäisemään infektioita sairaaloissa vaatteiden avulla. Antimikrobisen käsittelymme ansiosta tekstiilin pinta ei tarjoa kasvualustaa mikrobeille sekä teknologiamme lisää vaatteen raikkautta poistamalla ei-toivottuja hajuja. 

 Muita edistyksellisiä käsittelyjämme ovat nanotekniset, tahroilta suojaavat ja antistaattiset ratkaisut.

Meidän visio Medantassa on olla johtava vastuullisten työvaatteiden valmistaja maailmassa.

 Tekstiiliala on tunnettu vihreistä tarinoista: on paljon puhetta, mutta vähän tekoja. Syksyllä 2019 liityimme maailman ensimmäisenä kevyiden työvaatteiden valmistajana globaaliin BCI-ohjelmaan, jonka kautta hankittu puuvilla on tuotettu vastuullisesti – sekä sosiaalisista, taloudellisista että ympäristön suojelun näkökulmista mitattuna konventionaalista puuvilla kestävämmin. Tässä asiassa haluamme olla suunnan näyttäjä ja esimerkillämme houkutella muita tekstiiliyrityksiä mukaan tukemaan kestävää puuvillan viljelyä.

Vihreämpi tulevaisuus

Työn alla on vaatekankaiden vallankumous ja tulemme pian esittelemään 100% orgaanisen ja erittäin kestävän työvaatemateriaalin. Tiesitkö, että hamppu on hiilinieluna tehokkaampi kuin samankokoinen ala metsää?

Medanta on mukana useissa kehityshankkeissa etsimässä kierrättämiselle kestävämpiä ratkaisuja.
Tuotekehityksen ja tutkimuksen alla on mm. muovigranulaatin ja pihkan prosessoinnin tuloksena syntyvä antimikrobinen, biohajoava kuitu. Unelmamme ja realistinen tavoitteemme on muutaman vuoden kuluttua haudata elinkaarensa päässä olevat työvaatteet maahan.

 

Uutuudet

Naisten 3/4 hihainen paitapusero Fanny Navy
67.80 €
67.80 €
NETTA Housut reisitaskuilla Navy
79.00 €
79.00 €
Mikrokuitupaita kolmella taskulla Persian Red
44.70 €
44.70 €
SlimFit housu White
67.00 €
67.00 €