Medanta, Designed with care Medanta, Designed with care
Ostoskori on tyhjä.
CARE

CARE

Näissä vaatteissa työvuoro ei kiristä! Kysyimme asiakkailtamme, minkälaisessa vaatteessa hoitoalan työ sujuu parhaiten ja loimme palautteen perusteella CARE-malliston.

Työvaatteemme ovat kestäviä, helposti pestäviä, joustavia, hengittäviä hyvännäköisiä. Antimikrobinen materiaali estää mikrobien kasvun ja lievittää tulehdusta.

Mallistomme on suomalaista muotoilua parhaimmillaan. Kehitämme materiaaleja yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Medanta Flex -kangas, Medanta Knit -neulos ja joustava mikrokuitu Medanta Microfiber Jersey ovat suomalaisia innovaatioita, alallaan ensimmäisiä joustavia teknisiä materiaaleja, jotka soveltuvat hyvin jatkuvaan käyttöön ja teolliseen pesuun. Muita uusia materiaalejamme ovat 4-Way, ReWooltouch ja EcoDenim. Materiaalit kestävät 70°C vesipesun sekä kuuman kuivaustunnelin.

CARE-mallistostamme löydät sopivat työvaatteet hoitajan ja lääkärin erilaisiin tehtäviin, vaatteet potilaille, vaatteet hoiva-alan työntekijöille ja asukkaille sekä vaatteet asiakaspalveluun. Työvaatteidemme mitoituksessa olemme ottaneet huomioon naiset, miehet, isot ja pienet – värien kirjosta puhumattakaan.

Jos etsit jotain, mitä et löydä, kerro siitä meille! Kehitystyömme on jatkuvaa ja asiakkaidemme palaute kullanarvoinen ohjenuora sen tekemiseen.

”Valitsimme hoitajille smart casualin sijaan sporttiset mallistot. Niissä on mukava tehdä työtä. Tulee energinen olo, ja energisyys on yksi yrityksemme arvoista.” Pauli Waroma, Pihlajalinna

Pue ylle hyvä päivä!

PAIDAT 

PAITAMEKOT

HOUSUT

TAKIT

ASUSTEET

ÄITIYSVAATTEET

POTILASMALLISTO

ASUKASVAATTEET