Medanta, Designed with care Medanta, Designed with care
Ostoskori on tyhjä.

REKISTERISELOSTE MEDANTA OY

1. REKISTERINPITÄJÄ

Medanta Oy (y-tunnus:2206754-8)
Hämeentie 155 C
00560 Helsinki

Asiakaspalvelun vaihde: 020 7280010
asiakaspalvelu@medanta.fi

2. REKISTERISTÄ VASTAAVA HENKILÖ/ YHTEYSHENKILÖ

Anu Kivelä/ Medanta Oy
Hämeentie 155 C, 00560 Helsinki

Sähköposti: anu.kivela@medanta.fi

3. REKISTERIN NIMI

Medanta Oy:n verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Medanta Oy huolehtii tietosuojasi turvaamisesta palveluitamme käyttäessäsi. Sen vuoksi olemme määritelleet toimintatavat, joiden mukaisesti henkilötietojasi käsitellään ja suojataan.

Henkilötietojen pääasiallinen käyttötarkoitus on toimia MEDANTA Oy:n verkkokaupan asiakasrekisterinä.
Rekisteriin tallennetaan tietoja palveluiden käyttäjien ostotapahtumista sekä tietoja Medanta Oy:n palveluiden käyttämisestä. Osto-, asiointi- ja käyttötietoja käytetään asiakkuuden hoitamiseen kuten

tunnistamiseen asiakasnumeron perusteella
tuotteiden toimittamiseen ja yhteydenottoon silloin, jos tuotteen toimitusaika muuttuu
myyntiin ja markkinointiin
kysymyksiin vastaamiseen ja asiakastiedotteiden lähettämiseen
asiakassuhteen hallintaan ja asiakkaan palveluun Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti.

5. REKISTERIN SISÄLTÖ

Rekisterissä voidaan käsitellä seuraavia tietoja ja niiden muutostietoja:

Perustiedot:

nimi
yhteystiedot (toimitus- ja laskutusosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet)
sukupuoli
kieli
tiedot koskien rekisteröidyn ammattia tai asemaa työyhteisössä

Asiakkuuteen liittyvät tiedot, kuten

rekisterinpitäjän sähköisten palveluiden käyttäjätunnukset ja salasanat
tunnistettuna asiakkaana tehtyjen ostojen tiedot (esim. ostot verkkokaupassa)
asiakkuuteen ja asialliseen yhteyteen liittyvä yhteydenpito, viestintä ja toimenpiteet, kuten reklamaatiot ja niiden perusteella suoritetut toimenpiteet, palautteet sekä
asiakaspalvelupuheluiden taltiot
mahdollisiin takuisiin liittyvät tiedot
perintään liittyvät tiedot
rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet ja niiden yhteydessä annetut tai saadut tiedot
suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
rekisteröidyn ilmoittamat kiinnostuksen kohteet
rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään. Rekisteröidyn osto- ja käyttäytymistietoja kerätään rekisterinpitäjän kassajärjestelmistä sekä sähköisistä järjestelmistä.
Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös rekisterinpitäjän muista henkilörekistereistä, rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneilta sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä.

7. TIETOJEN LUOVUTTAMINEN JA SIIRTÄMINEN

Henkilötietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.
Medanta Oy voi luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Tietoja voidaan siirtää rekisterinpitäjän suoramarkkinointirekistereihin, jollei rekisteröity ole sitä kieltänyt.

8. REKISTERIN SUOJAUS

Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin. Muut kuin sähköisessä muodossa olevat, rekisterin henkilötietoja sisältävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.
Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy henkilötietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä käyttöoikeudella.
Emme koskaan välitä/myy/vaihda tietojasi markkinointitarkoituksiin kolmannelle osapuolelle.

9. TARKASTUS-, KIELTO JA KORJAUSOIKEUS

Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu lähettämällä tarkastuspyynnön.
Tarkastuspyynnön on oltava kirjallinen ja allekirjoitettu tai se voidaan vaihtoehtoisesti tehdä henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.
Rekisteröidyllä on oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista sekä oikeus kieltää häntä koskevien tietojen ja luovuttaminen suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimuksia varten ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.

 

Tuotepoimintoja

Naisten Sulopaita Peacock
57.20 €
57.20 €
Naisten Sulopaita Claret
57.20 €
57.20 €
Slim fit housut White
58.70 €
58.70 €
Slim Fit Black
60.20 €
60.20 €